tiistai 21. toukokuuta 2013

Fighting Star musikal på Wasa Teater i höst


Den 10 oktober kl. 19 visas Fighting Star musikal på Wasa Teater. Kulturfonden har beviljat pengar för ett litet projekt mellan Svenska Privatskolan och Laanila Gymnasium. Tanken är att en grupp elever från Laanila skulle följa med SPSU på teater. SPSU har reserverat ca 15 platser för Laanila.
Projektet skulle gå ut på att G3:orna vid SPSU (14 elever) träffar en grupp elever vid Laanila före teaterbesöket för att läsa om musikalen och få anvisningar om resan och deras uppgift. Därefter åker de på teater och efteråt träffas de en dubbeltimme för att behandla musikalen i grupper.
Laanilas lärare i svenska och musik kommer överens om vilka elever som ska delta i detta projekt.

Två världar. Två viljor. Ett mål!
  • Fighting Star är en nyskriven musikal om förmågan att överleva och konsten att vara ärlig mot sig själv!
    Ziggy är tjejen som har drive och vet vad hon vill. Hon är boxaren som går sin egen väg och upplever att boxning handlar om nånting mycket mer än det tuffa fysiska mötet.
    Martin är politikern som vill hållas på toppen av sin karriär till vilket pris som helst. Han lever i en bubbla där makt, pengar, ära och berömmelse styr hans självupptagenhet.
    Fighting Star är historien om pappan och dottern, ett musikdrama om acceptans och förståelse, om att komma till insikt och att våga tro på sin intuition och viljestyrka.
    Musikalen Fighting Star är ett för Österbotten nytt musikalkoncept med live auditions, interaktivitet och en föreställning som innehåller element som skapar en ny och annorlunda teaterupplevelse.


Ta en titt på Wasa Teaters Fighting Star intro här:
Eller följ nyheter om Fighting Star på Facebook:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti